Een kinderfeestje in het verschiet, en je wil eens wat anders én wat creatiefs?

Plan een workshops armbandjes maken, speciaal voor kinderen! Tijdens deze workshop, die gemiddeld zo’n twee uur duurt, wordt er samen met een groepje kids stap voor stap een set van twee armbandjes gemaakt. Aan de hand van een toegereikt patroon, kunnen zij naar eigen keus van kralensoorten en kleuren, een uniek armbandje maken. Naast deze armband wordt er ook nog een armbandje met letterkralen gemaakt, zodat elke deelneemster/deelnemer na afloop van het kinderfeestje een armbandje met haar/zijn naam mee naar huis kan nemen.

Beide armbandjes worden geregen met elastiek, zodat er geen tangetjes aan te pas hoeven komen en de kinderen ook zelf gemakkelijk de armbandjes om en af kunnen doen.

De workshop kan heel goed voor een mix van jongens en meisjes, er zijn namelijk ook genoeg stoere kralen om uit te kiezen.

De workshop voor kids wordt aangeboden op locatie van de jarige job, voor €12.50 per deelnemer. Afhankelijk van de locatie wordt er nog een kilometervergoeding berekend, maar dit altijd eerst in overleg. Voor meer informatie; vul gerust onderstaand formulier in!

Door middel van onderstaand formulier kan de workshop gereserveerd worden. Let op; de workshop staat pas vast wanneer er een bevestiging is ontvangen!

informeren of reserveren?

naam*

email*

bericht

wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.