hieronder vind je meer informatie over de algemene voorwaarden van bobini. toch nog een vraag?
neem dan gerust contact op, er wordt dan zo spoedig mogelijk een berichtje terug gestuurd.

betaling

Nadat u de bestelling heeft geplaatst en heeft betaald via de online betaalservice Mollie (iDeal), PayPal of per overboeking, ontvangt u een e-mail ter bevestiging van de bestelling.

Let op; indien u kiest voor betaling door middel van overboeking, wordt de bestelling pas in behandeling genomen en gemaakt wanneer het bedrag op de rekening is bijgeschreven. Hierdoor kan het uitleveren van de bestelling soms twee (2) of drie (3) dagen langer duren dan wanneer de bestelling wordt betaald via iDeal of PayPal. In het geval u de bestelling afrond met iDeal of PayPal, wordt deze binnen maximaal zeven (7) werkdagen naar u opgestuurd, zie kopje “levertijd”.

retour

Sieraden van de Bobini Roots collectie mogen binnen 7 dagen na ontvangst geretourneerd worden, indien deze niet gedragen en/of beschadigd zijn.

Wanneer u een product wil retourneren, dient u een e-mail te sturen naar hello@bobiniroots.com. Wanneer u van ons een bevestiging hebt ontvangen, dient u het product binnen 7 dagen op te sturen.

Retouren dienen altijd in originele verpakking + bubbelfolie enveloppe, aangetekend verzonden te worden naar het retour adres – zie contact. De kosten voor de retour zending komen voor de rekening van de klant.

Restitutie van het volledige aankoopbedrag vindt plaats binnen 14 dagen na ontvangst van de retour.

Sieraden die op bestelling gepersonaliseerd zijn, kunnen niet retour gezonden worden. Hierbij kan je denken aan ringen met een specifieke ringmaat & keuze van de steen en andere custom aanvragen. Mocht je hier vragen over hebben van stuur gerust een mailtje.

verzendkosten

Alle bestellingen worden verzonden met Post NL.
Voor alle bestellingen onder een aankoopbedrag van €100 wordt een bedrag van €4.95 aan verzendkosten toegerekend. Bestellingen worden aangetekend verzonden, en de status van de zending kan terug gevonden op de website (order tracking, boven menu).
Bestellingen boven een aankoopbedrag van €100 worden gratis verzonden.

Alle bestellingen worden verzonden in een originele bobini roots verpakking.

garantie

Bobini Roots biedt een garantieperiode van 6 maanden aan op alle sieraden. Mocht een sieraad, bij normaal gebruik en binnen de garantietermijn, onverhoopt stuk gaan – mag de klant deze retour sturen; zie adres gegevens bij contact. De kosten voor deze zending worden aan de klant toegerekend. Echter, Bobini zal de kosten voor het weer terugsturen van het gerepareerde sieraad naar de klant op zich nemen.

Alvorens het opsturen van een product dient er een e-mail gestuurd te worden naar hello@bobiniroots.com, zodat wij van de zending en de door u gewenste service op de hoogte zijn.

Sieraden dienen altijd aangetekend verzonden te worden, in originele (of goed beschermende) verpakking en in bubbel enveloppe.

Let op; deze garantie geldt niet voor het breken van eventuele edelstenen en kristallen die zijn verwerkt in de sieraden. Echter, mocht dit laatste wel het geval zijn, neem even contact op via hello@bobiniroots.com  – zodat hier een geschikte oplossing voor gevonden kan worden.

levertijd

Omdat elk sieraad met de hand wordt gemaakt, staat er een maak- & levertijd van maximaal 7 werkdagen, echter, het streven is natuurlijk om zo snel mogelijk na ontvangst van de bestelling uit te zenden!

Indien uw bestelling de productietijd van 7 werkdagen na ontvangst van betaling overschrijdt,  word u hiervan op de hoogte gebracht.

In het geval er sprake is van een eerder gewenste levertijd/levertijd vóór een bepaalde datum, neem dan s.v.p. voor het plaatsen van de bestelling even contact op via de mail of per telefoon – zie contact.

privacy

Voor uw bestelling hebben we uw naam, e-mailadres, adres(sen), betaalgegevens en soms uw telefoonnummer nodig . Wij zullen uw gegevens registreren, opslaan en verwerken voor een juiste afwikkeling van uw bestelling. Daarnaast kunnen deze gegevens gebruikt worden voor een eventuele latere garantie. Bij de afwikkeling van uw bestelling verstrekken wij aan Mollie, PostNL noodzakelijke persoonlijke gegevens.

Bobini biedt nieuwsbrieven aan om u op de hoogte te houden van aanbiedingen, (kortings)acties en ander nieuws. Om zeker te zijn van uw toestemming gebruiken wij voor nieuwsbrieven het opt-in systeem. Bij iedere communicatie langs deze weg wordt een afmeldmogelijkheid opgenomen.